Zöldre várva

Varga Lászlóné Áginak

Nyaralási szezon van, sok ismerős osztja meg a facebookon vakációs képeit. Így történt ez kedvenc pilates oktatómmal is, aki - annyira nem meglepő módon - igazi bombázó egy bikinis képen. Persze azt eddig is láttam, hogy remek az alakja, de a sportruhában nem volt ennyire szembeötlő, hogy mennyire nőies a kisprortoltság mellett.

Nos, erről jutott eszembe egy június végi történet. Tanévzáró ünnepélyre készülődtem, és kicsit szomorúan nézegettem magam a tükörben, mert a testhez simunló ruhám itt-ott bizony a szükségesnél nagyobb dudorokat (hogy-ne-mondjam:hurkácskákat) sejtetett. 

Eltűnődtem:

1. Zaklatott volt ez a tanév, bizony a második félévben a heti két pilates órám nem nagyon jött össze - lám, itt a következmény.

2. Kellene vennem egy hasleszorító (na jó, fogalmazzunk diszkrétebben: alakformáló) bugyit.

3. De legalább egy lézervágott bugyit, aminek nincs gumírozott szegélye, ami ugye kidomborítja, amit nem kellene.

4. Esetleg nem kéne bugyit felvenni?

 Indulni kellett. Gyalog sétáltam, a közlekedési lámpánál várni kellett. Az autók is vártak, mind férfi sofőrrel. És akkor rám tört a hiúság: jól nézek én ki, csak be kell húzni a pocakot.

És Ági, a pilatesedző itt is segített: felcsendült a fülemben az erősödő hangja:"...és a hasi szerveidet préseld a gerincedre!"

És én préseltem vadul, közben kétségbeesve pislogtam a piros lámpára:mikor lesz végre zöld?

 

De van megoldás. Tanárként egyetlen módszeben hiszek: a személyes példamutatásban. Az megvolt. Ági bikinis fotója. Hajrá!

Ajánló
Kommentek
  1. Én