Néhány ötlet, hogy húzzuk ki a tavasz beköszöntéig

Csikorgó volt az idei tél, de meglepő módon egyáltalán nem viselt meg. Szinte élveztem a hideget.  Viszont így február közepe táján rám tör a tavaszvárás. Egyre többször gondolok arra, milyen jó lesz majd bicajozni, vagy egy-egy jó túrát tenni. Mi legyen addig? Néhány ötlet a túlélésre:

Olvasni mindig remek időtöltés.

Legutóbbi olvasmányaim közül Ljudmila Ulickaja Jákob Lajtorjája  című regénye biztos benn van az aktuális 10 kedvencemben. Zseniális - mint az összes többi könyve is. Műfaját tekintve teljesen más Jeanne Kalogridis Borgia menyasszony c. könyve. Ez egy könnyű, olvasmányos történelmi lektűr. 

Ha nagyon erősen ránk tör a tavasz iránti sóvárgás, vígasztalóul jöhet valami jó kis édesség. A megalkotásán túl az elfogyasztása is mennyei élvezet.

Azért el ne kapassuk magunkat a sok nyalánksággal, feltétlen érdemes valamilyen mozgással ellensúlyozni a torkoskodást:

A pilates - a hiedelmekkel ellentétben - férfiak számára is kiváló mozgásforma. Gyönyörű tónusos izmokat varázsol mire lekerül rólunk a nagykabát meg a sok vastag cucc. Ráadásul messzire űzi a hát - és derékfájást, és ha becsületesen végigcsinálunk egy órát, az az önbecsülésünket is remekül erősíti.

Még tart a farsang, menjünk el egy jó kis bálba:

A lányokat mindig feldobja a vásárlás:

Vagy rendezgethetjük a lakást:

Esetleg indíthatunk egy blogot!  :)

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én